Inspiration, tips og historier fra bloggen
Få nye idéer, teknikker og baggrundsviden – direkte fra vores blogunivers. Perfekt til dig, der vil dykke dybere.

Sådan bruger du sukkertermometer korrekt

Ægte frugt i slik: Smagen der forvandler dine godter

Sådan laver du fyld med flydende midte – trin for trin guide

Sådan vælger du de bedste forme til chokolade og bolsjer

Skumfiduser fra bunden – lettere end du tror

Sådan laver du det perfekte karamelfyld derhjemme

Børneslik uden kunstige farver – sundt og sjovt for børn

Temperaturer i sukkerkogning: Dit sikre overblik

Sådan laver du lag-på-lag vingummi der imponerer

Guide: Æteriske olier til bolsjer og vingummi

Sådan opbevarer du karamel og fudge perfekt hjemme

Slik og holdbarhed – hvornår bør du kassere det?

Vegansk slik – lækre alternativer til dyrevenlige søde sager

Lakridspulver – skal det være sødt eller salt?
